skip to Main Content

Het swingende, duurzame leven in Sexyland

Elk seizoen splinternieuwe kleren kopen is uit de mode. Hoe tof je eruit kunt zien met (andermans) kleding van vorig jaar, blijkt op 12 mei tijdens het Mokums Modefestijn in Sexyland.

NOORD – Op 12 mei organiseren Indiaan in je Kast en RecycleKid een kledingspektakel in Sociëteit Sexyland op NDSM: het Mokums Modefestijn. Om 18.00 uur is er een modeshow waar mannen, vrouwen en kinderen over de catwalk paraderen in tweedehands kleding. Vanaf 16.00 uur zijn er activiteiten voor kinderen en rond 18.15 uur gaat het dak eraf met DJ Robin S. De hele dag door staan er veganistische happen klaar. Entree: €5 per persoon, gratis voor kinderen tot en met 16 jaar.

Kledingkast
RecycleKid is een winkel met kleding en speelgoed voor kinderen in de Van der Pekstraat. Alle spullen zijn tweedehands of gemaakt van gerecycled materiaal. Nieuw is echt niet altijd nodig, vindt eigenares Marije. Er zijn immers al zo veel spullen op de wereld. Indiaan in je Kast is het bedrijf van styliste, coach en spreker Chiara. Zij laat je winkelen in je eigen kledingkast en maakt diverse nieuwe combinaties met de kleding en/of accessoires die je al hebt. Dat doet ze bij je thuis of tijdens een workshop. De boodschap van de twee: ,,Duurzaam leven is niet suf, saai, lelijk of duur. Duurzaam leven rocks.”

Back To Top
Zoeken