skip to Main Content

Het Kwaku Summer Festival barst los

Vanaf 13 juli tot en met 4 augustus is het 4 weekenden en 2 vrijdagavonden feest in het Nelson Mandelapark. Wat biedt Kwaku dit jaar?

ZUIDOOST – Tijdens het Kwaku Summer Festival van dit jaar zijn er voor het eerst twee vrijdagconcerten. Op de line-up van het eerste concert op 19 juli staan twee klinkende namen: Jocelyn Brown en Incognito. Brown, die begon als achtergrondzangeres bij Luther Vandross en George Benson, staat bekend als dé powerstem van de jaren negentig. Ze scoorde wereldhits met Always there en Somebody else’s guy. De Britse band Incognito behoort al decennia tot de wereldtop van de funk, soul en jazz. Hun cover van Stevie Wonders Don’t You Worry ‘bout a Thing is inmiddels klassiek. Grupo Niche, een van de grootste salsabands aller tijden, zal ongetwijfeld iedereen aan het dansen krijgen tijdens het tweede concert op 2 augustus.

Winnares Holland’s Got Talent
Ook op andere dagen is er volop muziek, zoals van Ghana Explosion en Rolf Sanchez & Latin Society. Op 20 juli treedt Aliyah Kolf op, de winnares van het vierde seizoen van Holland’s Got Talent 2011. In totaal zijn er honderd foodstalletjes. Ook is er zat Parbobier, dawet en schaafijs te koop. 21 juli is het Roze Zondag en op 27 juli is de Molukse dag. Kaarten voor het festival zijn online of bij de ingang van het Nelson Mandelapark te koop (vanaf €6 per stuk). Voor meer info over de tickets en het programma: kwakufestival.nl.

Back To Top
Zoeken