skip to Main Content

Het eerste gezonde Caraïbische festival

Cheryl Simson en Bettina Perremuto presenteerden tijdens ‘Boiling’ hun idee zó overtuigend, dat ze hun plan mogen uitvoeren. Op naar een uniek Caraïbisch feest!

ZUIDOOST – ‘Boiling’ is een event waarbij geselecteerde stadsmakers hun ideeën aan de man proberen te brengen. Degene wiens ‘pitch’ de meeste stemmen krijgt, wint de pot: het entreegeld van alle bezoekers samen. Op 12 februari vond Boiling plaats bij club Jack, deze editie was speciaal gewijd aan HOBU, wat staat voor Holendrecht en Bullewijk. Van de vier ondernemers die een pitch hielden, kreeg die van Cheryl Simson en Bettina Perremuto van Juiciety de meeste stemmen van het publiek. Ze hebben nu geld om hun plan te realiseren en werken nu aan het eerste gezonde Caraïbische festival in Zuidoost. Ze hopen dat dit feest, dat in HOBU zal worden gehouden, buurtbewoners zal inspireren tot een gezonde leefstijl.

Sopropo

Wat Cheryl Simson en Bettina Perremuto met het unieke feest willen bereiken, doen ze nu al op kleinere schaal. In hun sappenbar Juiciety in Heesterveld maken ze gezonde drankjes van exotische ingrediënten als sopropo en tajerblad. Met de sapjes en sapworkshops willen ze mensen de voordelen van een gezond voedingspatroon laten ervaren. Immers: ,,Je voelt je er levendiger, krachtiger en energieker door.”

Back To Top
Zoeken