skip to Main Content

Heeft Oost de best hotelbars van de stad? 

Op 19 januari worden de prijzen voor de beste hotelbars van Amsterdam uitgereikt. Tussen de kanshebbers zitten vier bars in Oost: Juniper & Kin, Malabar, Hopp en The Commons

De afgelopen maanden bezocht een onafhankelijke vakjury diverse hotelbars in de stad. Op basis van haar bevindingen stelde ze een lijst op met nominaties voor de Best Hotel Bar Award 2019. Er worden prijzen uitgereikt in zes categorieën, waaronder de meest duurzame hotelbar, de beste klassieke hotelbar en meest creatieve hotelbar. Juniper & Kin, de hotelbar van QO Amsterdam, is genomineerd voor Best New Hotel Bar en Best Sustainable Hotel Bar. Malabar, de bar van Hotel Jakarta, is ook genomineerd voor Best New Hotel Bar. Hopp, de bar van Hotel Casa, zou wel eens naar huis kunnen gaan met de prijs voor Best Creative Hotel Bar. Datzelfde geldt voor The Commons, de bar van The Student Hotel Amsterdam City.

Stem publiek
Of een van deze vier hotelbars in de prijzen valt, wordt bekendgemaakt op 19 januari. De jury beslist uiteindelijk wie de winnaars zijn. Maar vóór de prijsuitreiking kunnen barbezoekers hun stem uitbrengen via het stemformulier op besthotelbar.com. De bar met de meeste stemmen ontvangt de Public’s Favorite Hotel Bar Award 2019. De competitie wordt voor de zesde keer gehouden en is mogelijk gemaakt door Belvedere Vodka en Canadian Red.

Back To Top
Zoeken