skip to Main Content

Haagse eregalerij voor zorgmedewerkers

De gemeente wil zorgpersoneel in het zonnetje zetten. Zorgmedewerkers worden opgeroepen een foto van zichzelf op te sturen.

DEN HAAG – Het stadsbestuur heeft het initiatief genomen tot een eregalerij voor zorgmedewerkers. Daartoe hebben burgemeester en wethouders alle zorgmedewerkers werkend of wonend in onze stad opgeroepen om een foto van zichzelf op te sturen, liefst genomen op de werkplek. ,,Jullie doen fantastisch werk! Nauwelijks bijgekomen van de eerste coronagolf, gingen jullie alweer vol aan de bak voor de tweede. Dagelijks maken jullie mensen beter en helpen jullie leed te verzachten”, aldus zorgwethouder Kavita Parbhudayal namens het hele college in de oproep. ,,Wij realiseren ons hoe zwaar dat moet zijn. Vooral in een stad die is getroffen door een groot aantal besmettingen. Van ziekenhuis tot verpleeghuis en zorg aan huis: vanuit een hart voor de medemens zetten jullie door. Jullie verdienen het dan ook om te worden ingelijst. Allemaal. Ieder afzonderlijk.”

 

Samen in eregalerij
Alle verzamelde foto’s van zorgmedewerkers worden op een aantal pagina’s gepubliceerd in een speciale editie van de Stadskrant, die op 23 december verschijnt. Samen vormen de zorgmedewerkers de eregalerij.

Van ziekenhuis tot verpleeghuis en zorg aan huis, er wordt een hoop gevraagd van het zorgpersoneel.

 

Back To Top
Zoeken