skip to Main Content

Gyros eten In de Haarlemmerstraat 

Meat & Greek heeft een tweede filiaal geopend in de Haarlemmerstraat. Het klassieke broodje gyros, maar dan in een nieuw jasje. 

CENTRUM  Bij Meat & Greek in de Haarlemmerstraat kunnen liefhebbers terecht voor een klassiek broodje gyros. De Griekse snackbar had al een filiaal in de Utrechtsestraat. Het restaurant focust zich vooral op het broodje gyros: varkensvlees, tzatziki, feta, vijgenjam en dat alles verpakt in een Griekse pita. Eigenaren zijn de Duitse Sarah en haar Griekse echtgenoot Mano die zich in 2017 vestigden in AmsterdamTijdens een korte vakantie waren ze verliefd geworden op onze stad. De familie van Mano runt restaurants in Duitsland en kent derhalve het klappen van de zweep. De uitbreiding zat niet in de planning, maar toen deze ‘ideale locatie aan de Haarlemmerstraat vrijkwam, wilden ze die kans niet laten lopen 

Vegetarische variant
Meat & Greek is zeker niet het klassieke restaurant, maar eerder een moderne broodjeszaak. De formule is vrij simpel. De pita Gyros is er verkrijgbaar met allerlei toppings, zoals gebakken ei, Hollandse kaas, jalapenos en olijven. Voor het vlees kunnen gasten kiezen uit gyros, worst van Brandt en Levie en uiteraard is er ook een vegetarische ‘kip’ variant. 

Back To Top
Zoeken