skip to Main Content

Grote kunst, kleine prijzen

Voor zachte prijsjes heeft Beelden Gesproken in De Hallen nu kunst te koop. De galerie vierde deze zomer haar 25-jarig bestaan.

WEST – Deze gepaintbrushte wieldop van Noortje van Kamer is een van de kunstwerken uit de expositie Klein Geluk. Ruim 25 kunstenaars uit de collectie van Beeldend Gesproken tonen hun mooiste kleine werken. De expositie loopt tot 7 januari in de galerie aan de Hannie Dankbaarpassage 23.  Leuk dus om deze Kerstvakantie even langs te gaan. De galerie hangt bomvol met kunstwerken waarmee kopers zichzelf of anderen blij mee kunnen maken. Er is van alles te zien: schilderijen, foto’s, grafiek in allerlei kleuren en technieken. Alle werken zijn te koop voor zachte prijsjes. Het duurste werk kost €150. ,,Kom kijken en genieten”, laat de galerie weten, want: ,,Klein geluk kan altijd nog groeien.” Beeldend Gesproken zit sinds 2014 in De Hallen, maar bestaat veel langer. Deze zomer vierde de galerie haar 25-jarig bestaan. In de toonzaal exposeren vooral kunstenaars die psychisch kwetsbaar zijn. De galerie is dan ook een sociale onderneming met als doel de kunstenaars te helpen met maatschappelijke participatie en bij te dragen aan een ander imago van de psychiatrie.

Kwaliteitseisen
Het is niet zo dat deze ‘psychische kwetsbaarheid’ betekent dat de kwaliteit van de kunst minder is dan in het reguliere kunstcircuit. Beeldend Gesproken hanteert strenge kwaliteitseisen en werkt alleen met professionals. De prijzen van de kunst zijn daarom dus ook marktconform. Zien wat Beelden Gesproken in heeft hangen, kan ook online op beeldendgesproken.nl

 

Back To Top
Zoeken