skip to Main Content

Gratis buurttrainingen in empowerment

Gratis Buurttrainingen In Empowerment

De één is een ‘single mom’, de ander een startende ondernemer of iemand met een coronadip. In Zuidoost starten binnenkort bijeenkomsten om de eigen empowerment te vergroten.

ZUIDOOST – De gemeente organiseert in samenwerking met Swazoom en andere organisaties gratis activiteiten in het kader van empowerment. Dit is een bewustwordingsproces waarin iemand probeert bij zijn eigen potentieel (kracht) te komen en die te activeren. Dat kan op elk vlak zijn of het nu gaat om een alleenstaande moeder of een startende ondernemer De eerstvolgende activiteiten zijn op zaterdag 24 april. Dan is er een workshop voor single moeders. Deze heeft plaats in Iamjong van 16.00 tot en met 19.00 uur. Deelnemers komen in contact met lotgenoten. Doel is het verbeteren van de weerbaarheid. Aan de hand van drie stellingen wordt gediscussieerd over de problemen en uitdagingen van alleenstaand ouderschap. Diezelfde dag wordt in De Salon 2016, in Kikkenstein, een themabijeenkomst gehouden van 17.00 tot en met 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt gesproken over de gevolgen van corona en wordt vooruitgeblikt op de toekomst.

Ondernemen

Op 6 en 9 mei hebben er eveneens twee activiteiten plaats, dat zijn respectievelijk ‘Top ondernemen’ (over het schrijven van een pitch en ondernemingsplan) en ‘BTO learning skills’ (over het trainen van uithoudingsvermogen, verbranding, balans, reflexen en spierkracht). Vooraf aanmelden is voor alle activiteiten verplicht. Meer informatie kan gevonden worden op bit.ly/ActiviteitenZuidoost. Aangezien de coronapandemie grillig is, zijn de bijeenkomsten onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

(Foto: CITY Nieuws)

Lees ook:

Leertraject Izone populair in Zuidoost!

Back To Top
×Close search
Zoeken