skip to Main Content

Grappige kunst in Lola Luid 

Grappige Kunst In Lola Luid 

Foto’s met onverwachte concepten hangen de komende tijd in broedplaats Lola Luid aan de Derkinderenstraat. 

Een prei met haarkrullers, een typemachine met een muis, een borstel met een pluk spaghetti en een plak kaas die uit de perforator rolt. Anne Rosenberg maakt deze grappige kunstwerken en exposeert die tot half juli in Lola Luid aan de Derkinderenstraat 44.  De expositie heet ‘Surreal Still Lifes‘ en toont deze kleurrijke en humoristische stillevens van Rosenberg. In de fotoserie krijgen dagelijkse objecten een nieuwe, onverwachte betekenis doordat ze op speelse wijze uit hun context zijn gehaald.
Anne Rosenberg (1995) begon de doorlopende fotoserie in 2015 toen zij de minor Visual Culture (AMFI) volgde. Ze heeft de serie door de jaren heen uitgebreid. 

Humor
Rosenberg werkt als marketeer en merkdeskundige voor een modemerk en ontwikkelt zichzelf ook als kunstenaar. Daarbij ontwikkelt ze concepten in visualisaties en concepten. ,,Ik ben een conceptueel denker die een passie heeft voor het visuele aspect van merken. Mijn persoonlijke stijl is herkenbaar doordat die onvoorspelbaar is en speels. Met gevoel voor humor”, zo schrijft ze op haar persoonlijke website annerosenberg.nl 

Back To Top
×Close search
Zoeken