skip to Main Content

Goed sjoelen op grote hoogte

Goed Sjoelen Op Grote Hoogte

Sjoelfanaten kunnen meedoen aan het Open Kampioenschap Rooftop Sjoelen. Maar eerst moeten er sjoelbakken ontworpen worden.

NIEUW-WEST – Het Open Kampioenschap Rooftop Sjoelen wordt gespeeld vanaf 14 november op het terras van Floor 17. Op maar liefst 85 meter hoogte! Voordat het strijdgewoel losbarst, kunnen creatievelingen voor de start van de competitie een eigen sjoelbak ontwerpen. Van alle deelnemers zullen er vijf worden uitgekozen om hun ontwerp daadwerkelijk op de XXL sjoelbakken aan te brengen. De winnaars zien hun design een seizoen lang bij Floor17 en ontvangen, naast de eer en de trofee, een geheel verzorgde avond sjoelen met tien vrienden, inclusief diner en overnachting.

Hoeken of obstakels
Voorwaarde voor deelname aan de designwedstrijd is dat het design voor de sjoelbak is te drukken, zodat de stenen toch nog over het bord kunnen blijven glijden. Het idee is dat er in de sjoelbak bijzondere hoeken of andere obstakels komen te liggen. De rooftopbar van het voormalige Ramada Apollo Hotel (tegenwoordig Leonardo Hotel) staat bekend om het organiseren van grappige activiteiten op 85 meter hoogte. Zo konden bezoekers al eens schaatsen en aan curling doen op het terras. Voor meer informatie over het sjoelen, kijk op: floor17.nl/sjoelen.

Back To Top
×Close search
Zoeken