skip to Main Content

Glazen paviljoen op komst  

Het gebouw in het midden van de Arena Boulevard is niet weg te denken op die plek. Toch wordt het gesloopt. Wat komt ervoor in de plaats en hoe gaat dat in zijn werk 

ZUIDOOST  Midden in de Arena Boulevard kun je kroketten trekken bij een mobiele Febo. Het gebouw waarin de automatiek voorheen gevestigd was, wordt in mei gesloopt om plaats te maken voor een nieuw paviljoen. Ook dit nieuwe gebouw krijgt een horecafunctie. Om het gebouw een transparante uitstraling te geven, zal er veel glas worden gebruikt. De eerste werkzaamheden, het aanbrengen van de zogenoemde damwanden (grond- en/of waterkerende constructies) zijn al afgerond. Van 13 tot 29 mei wordt de bestaande kiosk gesloopt. Deze werkzaamheden kunnen op bepaalde momenten tussen 7.00 en 16.00 uur geluidsoverlast voor omwonenden veroorzaken.De funderingspalen worden aangebracht in de periode van 10 tot 21 juni. Dit betreft geboorde palen, waardoor de overlast minimaal is.  

Over de boulevard
In de laatste bouwfase, 1 tot en met 5 juli, wordt de bouwkuip ontgraven om de kelder te kunnen maken. Voor de afvoer van de grond zal veel transport over de boulevard rijden.De hoofdaannemer is G&S Bouw, een bedrijf dat bijvoorbeeld ook werkt aan het horecapaviljoen op het campusgebied van ING.

Back To Top
Zoeken