skip to Main Content

Geniet van podiumfotografie!

De Podiumfotografie Staat Nu Even Op Pauze…

Culturele instellingen en ondernemers uit de binnenstad hebben de handen ineengeslagen voor de expositie Walk This Way! Samen geven ze podiumfotografie een… podium!

HAARLEM – Een bijzondere expositie in de Haarlemse binnenstad. Het betreft een samenwerking van het Patronaat, het Frans Hals Museum, debat- en cultuurpodium de Pletterij, de Toneelschuur en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem met ruim veertig lokale ondernemers en organisaties. In de expositie worden zestig foto’s van twintig podiumfotografen vertoond die in opdracht van de deelnemende instellingen zijn gemaakt. Ze zijn niet alleen dáár te zien, maar ook in de etalages van lokale ondernemers… Wie een foto koopt, steunt de betreffende podiumfotograaf. Niet onbelangrijk, want ook zij hebben het moeilijk sinds de culturele instellingen vanwege corona gesloten zijn.

Hele route

De expositie start aan de Zijlsingel bij het Patronaat en loopt via de Zijlstraat door de binnenstad. Uiteraard is het niet noodzakelijk dat bij het Patronaat wordt begonnen! Het is zelfs niet nodig om de hele route te lopen. Wie dat wel wil, vindt hier de hele route: bit.ly/Walkthiswayhaarlem. Ook liggen er door de hele binnenstad QR-codes, wie die scant komt vanzelf uit op de kaart. De expositie is nog tot en met vrijdag 23 april.

(Foto: Flickr / Esther Westerveld)

Lees ook:

Iconisch Drostemannetje nu in Kleinste Museum!

Back To Top
Zoeken