skip to Main Content

Geefweek blijkt enorm succes!

Het Fonds Voor Zuidoost Is Blij Met De Geleverde Donaties Tijdens De Geefweek.

De Geefweek die in december plaatshad, is een succes gebleken. Amsterdammers werd gevraagd €1 te schenken. In totaal is er €3.552 opgehaald. Maar hoeveel daarvan krijgt Zuidoost?

ZUIDOOST – De allereerste Geefweek van Mensen Maken Amsterdam is een succes geweest. Er is in deze week veel geld opgehaald. In zijn totaliteit heeft de actie €3.552 opgeleverd. Het meeste geld ging naar de stichting zelf, €1.247, het kleinste bedrag werd gedoneerd aan Fonds voor Centrum: €125. Fonds voor Noord ontving het meeste van alle stadsdeelfondsen, met een mooie opbrengst van €605. Gemiddeld genomen doneerde de 465 donateurs €7,63 per persoon. Het Fonds voor Zuidoost is blij met de geleverde donaties: ‘Heel veel dank aan alle Amsterdammers die hebben meegedaan: van collectant tot donateur. Samen maken we Amsterdam mooier’, zo laten ze weten.

Leefbaarheid
Stichting Mensen Maken Amsterdam is de overkoepelende organisatie van de afzonderlijke buurtfondsen, zoals Fonds voor Zuidoost of Fonds voor Noord. De organisatie zet zich in voor initiatieven die een positief effect hebben op de leefbaarheid van de buurt. Daarbij wordt actieve betrokkenheid van bewoners gestimuleerd. In de week van 7 december tot en met 13 december organiseerde de stichting de Geefweek, waar Amsterdammers werden opgeroepen om €1 te schenken aan hun eigen buurtfonds. Hoewel de Geefweek al lang en breed afgelopen is, kan doneren nog steeds. Voor meer informatie kijk op mensenmakenamsterdam.nl.

Back To Top
Zoeken