skip to Main Content

Foodtrucks gezocht voor IJburg

Foodtrucks Gezocht Voor IJburg

Stadsdeel Oost heeft plek voor twee foodtrucks op het tijdelijke strand van IJburg aan de Pampuslaan. Duurzame ondernemers kunnen zich nú aanmelden voor komend strandseizoen.

OOST – Bij de ontwikkeling van Strandeiland is gestart met de verplaatsing en aanleg van het strand op IJburg. Het Stadsdeel wil zorgen dat jong en oud binnenkort tijdelijk terecht kunnen op het eerste gedeelte van het strand aan de Pampuslaan. Er komen drie volleybalveldjes en toiletten. Om het strandgevoel completer te maken, creëert de gemeente van 1 mei tot 1 oktober mobiele staanplaatsen. Op die plekken moeten foodtrucks komen. ,,De toevoeging van twee voedselwagens op het tijdelijke strand zorgt niet alleen voor een hapje en drankje, maar ook voor meer beleving, creativiteit en dynamiek”, aldus de gemeente.

Emissievrij

Ondernemers die een van de twee plekken willen exploiteren kunnen zich nog tot en met 12 april aanmelden. Bij het selecteren van de kandidaten wordt goed gekeken naar wat er wordt verkocht. Het doel is namelijk om een gevarieerd aanbod te krijgen. Ook heeft het Stadsdeel een uitdrukkelijke voorkeur voor ondernemers die gezonde voeding verkopen en die emissievrije foodtrucks hebben. Meer info over de selectiecriteria vind je op amsterdam.nl.

Back To Top
×Close search
Zoeken