skip to Main Content

Foodhallen-oprichter meest markant

Foodhallen-oprichter Meest Markant

Tsibo Lin, een van de oprichters van de Foodhallen, dingt mee naar de prijs van Meest Markante Horecaondernemer.

WEST – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) reikt de prijs van Meest Markante Horecaondernemer dit najaar uit en Tsibo Lin, een van de oprichters van de Foodhallen, is kanshebber. Volgens Pim Evers, voorzitter KHN Amsterdam is Lin is markant vanwege zijn inspirerende, zeer succesvolle concepten en vooral ook om het lef dat hij toont. De ondernemer heeft vernieuwende concepten ontwikkeld waarbij het absoluut niet vanzelfsprekend is geweset dat er meteen massa’s mensen op af kwamen. En hij weet de juiste mensen aan zich te binden. Een grote hoeveelheid mensen laten zich door hem inspireren, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van de concepten zijn.’

Huzarenstukje
Lin richtte niet alleen de Foodhallen op, maar ook een aantal Boutique-hotels. Volgens KHN wordt de ondernemer onder de standhouders van de Foodhallen ‘enorm gewaardeerd’. ,,Hij heeft oog voor goede concepten en ondernemerschap. Samen met zijn compagnons stelt hij de ideale mix van standhouders samen.” Een huzarenstukje vinden ze bij KHN de transformatie van het niet zo heel goed lopende Meat West naar de Kanarieclub. Daarnaast slagen de Foodhallen erin behalve toeristen ook buurtbewoners naar de Foodhallen te krijgen.

In de spotlights
De verkiezing van de Meest Markante Horeca-ondernemer wordt om de twee jaar gehouden. De prijs wordt toegekend aan innovatieve horecaondernemers die hun collega’s weten te inspireren. Uit veertien lokale winnaars kiest de jury dit najaar een landelijke winnaar. Overigens staat Tsibo Lin niet graag zelf in de spotlights. De ondernemer staat erom bekend heel bescheiden te zijn.

Back To Top
×Close search
Zoeken