skip to Main Content

Foodhallen kende ook tegenslag 

Foodhallen kende Ook Tegenslag 

De Foodhallen (sinds 2014) zijn een succesverhaalNa Amsterdam en Rotterdam is nu Den Haag aan de beurt. Maar het was niet allemaal rozengeur en maneschijn… 

WEST – In horeca-vakblad Entree Magazine vertelt Zing-Kyn Cheung dat zijn horecaconcept dit jaar ook in Den Haag wordt geïntroduceerd. Cheung begon in 2014 samen met Chong Chu en Tsibo Lin het horeca-avontuur in De Hallen. Inmiddels komen er jaarlijks 650.000 mensen naar De Hallen om te eten bij de standjes die worden uitgebaat door horeca-startups, zoals Viet View en de Ballenbar. Gemiddeld besteedt hier een bezoeker €15 tot €20. Maar de drie horecaondernemers geven toe dat hun Foodhallen-avontuur ook tegenslagen kende. Chu, in Entree Magazine: ,,De ruimte die we huurden was te groot voor de Foodhallen. We besloten daarom in het leegstaande gedeelte twee reguliere restaurants te openen: Meat West en Halte 3.” Allebei de restaurants liepen niet goed. Chu:  ,,We konden ons niet op alles tegelijkertijd focussen en werden links en rechts ingehaald door nieuwere en betere horeca in de buurt.”

Nieuw concept
Halte 3 en Meat West gingen dicht en de drie initiatiefnemers gingen zich bezinnen op een nieuw concept. Ze kwamen met de Kanarieclub waar bezoekers kunnen eten, drinken, werken en uitgaan. Sinds augustus zijn de Foodhallen ook in Rotterdam, namelijk in pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid. Waar de zaak in Den Haag komt, is nog niet bekend. 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken