skip to Main Content

Fluisterende Huizen in de Leidsebuurt van Haarlem

Fluisterende Huizen In De Leidsebuurt Van Haarlem

HAARLEM – Fluisterende Huizen is een theatrale wandeling langs waargebeurde verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Ze worden met beeld en geluid verteld door acteurs en muzikanten.

Zij willen de geschiedenis uit de Tweede Wereldoorlog tastbaar maken. Deze week worden onder andere de verhalen ‘Het Jongste Verzetsmeisje van Haarlem’ en ‘Een Pistool in een Piano’ verteld middels een theatrale wandeling. De verhalen worden via verschillende disciplines – theater, muziek en geluid – tot leven gebracht. Op 30 september en 1 en 2 oktober tussen 18.45 en 20.30 uur en op 4 oktober tussen 15.00 en 16.30 uur start er elke 15 minuten een wandeling vanaf Het Badhuis. De wandeling duurt ongeveer zestig minuten en eindigt weer in Het Badhuis waar bezoekers met elkaar kunnen napraten onder het genot van sfeervolle muziek.

Productie

De wandelingen zijn bedoeld voor bezoekers vanaf tien jaar en er moeten vooraf kaarten worden besteld à €7,50. Deelname is gratis voor mensen met een Haarlempas. Meer info: events.flextickets.nl/event/tglava-fluisterendehuizen.

Back To Top
×Close search
Zoeken