skip to Main Content

Eten en borrelen aan het water

Nieuwe hot-spot in Oost

In een voormalige fabrieksloods aan het Zeeburgerpad is de nieuwste hot-spot van Oost geopend: De Kop van Oost. Het interieurdesign – van de Horeca Fabriek – geeft de zaak een chique uitstraling.

 

OOST – De plek had niet beter gekozen kunnen worden: direct aan het water met uitzicht op de molen van Brouwerij ’t IJ. Hier plof je straks, in de zomer, op een fantastisch terras in de zon. Maar ook binnen kunnen bezoekers genieten van de omgeving. De Kop van Oost is een lichte zaak met aangebouwde serre. Interieurdesigner De Horeca Fabriek combineerde hard marmer en zacht velours in de kleuren blauw, paars en roze. Op de vloer ligt tapijt. In De Kop van Oost kun je ’s ochtends al terecht voor koffie of een ontbijtje, ’s middags wordt een gevarieerde lunch geserveerd, later op de dag zijn bezoekers welkom voor een borreltje of cocktail en ’s avonds kan er worden gedineerd, zowel privé als zakelijk. De keuken is halfopen, zodat je naar binnen kunt gluren om te zien in welke pannen chef-kok Nick Holter en zijn keukenbrigade staan te roeren. Op het menu staan klassiekers ‘met een twist’, de initiatiefnemers beloven ‘toegankelijke’ prijzen.

Hotspotters

Ondanks de chique uitstraling hoopt De Kop van Oost een hot-spot te worden voor de hele buurt. Want zelfs als je er de hele dag op je laptop wil werken, ben je welkom. Vorige week heeft het restaurant proefgedraaid voor ‘hotspotters’, vanaf dit weekeinde kan iedereen er een tafeltje reserveren. De Kop van Oost zit aan het Zeeburgerpad 1.

Back To Top
Zoeken