skip to Main Content

Eerste Tilburgse Triatlon gaat van start!

De Eerste Tilburgse Triatlon Voor Echte Atleten.

Tilburgse Studenten Roeivereniging Vidar organiseert de eerste Tilburgse triatlon. Liefhebbers van zwemmen, fietsen en hardlopen kunnen zichzelf bewijzen. Wanneer gaat het plaatshebben?

TILBURG – Wie houdt van zwemmen, fietsen én hardlopen, komt tijdens een triatlon aan zijn trekken. De Tilburgse Studenten Roeivereniging Vidar houdt een triatlon op 5 juni. Deze Tilburgse triatlon is een bijzondere, want er zijn verschillende opties. Je kunt een volle triatlon doen, dat betekent: 3,8 kilometer zwemmen, honderdtachtig kilometer fietsen en het lopen van een marathon. Maar er kan ook worden gekozen voor een kwart triatlon (één kilometer zwemmen, veertig kilometer fietsen en tien kilometer rennen) of een achtste triatlon (vijfhonderd meter zwemmen, twintig kilometer fietsen en vijf kilometer hardlopen). Er is zelfs een vierde optie! Je kunt de triatlon, of delen ervan, ook in estafettevorm doen. Alle onderdelen starten vanaf de roeivereniging, gelegen aan de Beekse Bergen 4 in Hilvarenbeek. Iedere deelnemer moet zelf voor zijn materiaal zorgen.

Niet gratis

Deelname bedraagt €25 voor een individuele inschrijving en €50 voor een estafetteteam. Hier wordt gerekend voor een team van drie personen. Deelnemers ontvangen na inschrijving een giftcard van sportwinkel Decathlon. In principe wordt ervan uitgegaan dat het evenement op 5 juni plaats kan hebben. Mocht dit niet het geval zijn komt er een online gratis alternatief, en krijgen alle mensen die zich hebben ingeschreven hun geld terug. Sportieve Tilburgers die willen meedoen, kunnen zich tot 1 mei inschrijven. Hoe?  Dat staat hier beschreven: http://bit.ly/TilburgseTriatlon.

(Foto: Flickr / Robert Couse-Baker & Flickr / Nakashi & Flickr / David Hunter)

Lees ook:

96 banen op de tocht bij Teslafabriek

Back To Top
Zoeken