skip to Main Content

Een fortuin maken in je voortuin 

Een Fortuin maken in je voortuin 

Op 30 juni wordt er weer een sale gehouden in de voortuinen van Tuindorp-Oostzaan. Verkopers kunnen zich nog tot 15 juni aanmelden.

NOORD – Elise, Sandra en Simonette zijn drie vriendinnen met, zoals ze zelf zeggen, liefde voor hun buurt’. Omdat ze graag buren bij elkaar brengen, organiseren ze op 30 juni van 10.00 tot 16.00 uur weer een bijzondere sale in Tuindorp-Oostzaan. Onder het motto ‘maak een fortuin in je eigen voortuin’, verkopen buurtbewoners dan in hun voortuin tweedehandsspullen of zelfgemaakte spullen. Bewoners die mee kunnen doen, krijgen van de dames een flyer in hun bus. Ze kunnen zich nog tot 15 juni aanmelden via fortuinsale@gmail.com. Daarna stippelen de dames de ‘fortuin-route’ uit. Vorig jaar had de Vegastraat de meeste adressen, daarna kwamen de Meteorenweg en de Siriusstraat. Mail ze als je meer info wilt! 

Koopjesjacht
De vriendinnen zijn erg enthousiast over de sale. ,,Behalve dat het heel gezellig is, zijn we ook nog milieuvriendelijk en duurzaam bezig. We geven spullen immers de kans om nogmaals gebruikt te worden.” Uiteraard zijn bezoekers meer dan welkom om op koopjesjacht te komen in de wijk. Met mooi weer kunnen ze daarna bijkomen op het mooiste plein van Tuindorp-Oostzaan: het Zonneplein.
 

Back To Top
×Close search
Zoeken