skip to Main Content

Dutch Hotel Award 2019 voor Jaz Amsterdam

In de strijd om de Dutch Hotel Award 2019 hadden twee andere hotels het nakijken en won Jaz Amsterdam. Wat maakt dit hotel in Zuidoost zo speciaal?

ZUIDOOST – Tijdens de finale van de Dutch Hotel Award 2019 presenteerden de managementteams van drie hotels zich aan de jury. Ze deden dat in hun eigen hotel en hadden elk twee uur de tijd. Eind juni was de jury eruit. Het Guesthouse Hotel (Kaatsheuvel) kreeg zilver en het Blooming Hotel (Bergen) brons. Jaz Amsterdam scoorde goud. Volgens de jury heeft het managementteam van dit viersterrenhotel aan de Passage de meest overtuigende presentatie gegeven rond het thema ‘het succes van morgen’.

Young, wild & free
Zo vindt de jury dat dit team goed heeft laten zien dat het hotel op veel vlakken bezig is met de toekomst, onder meer wat betreft het inzetten van de nieuwste technologieën. Op de site van Misset Horeca staat dat de jury ook te spreken is over het wervingsbeleid; anders dan bij veel concurrenten is het voor het hotel geen probleem voldoende personeel te vinden. Het management zoekt naar eigen zeggen de ‘young, wild & free’, en vindt die ook. Dat zou komen omdat het hotel geen zakelijke taal speekt, maar de taal van jongeren. Alle functies hebben bijvoorbeeld een naam met een muzikale twist. Zo heet de general manager bij Jaz ‘band leader’. Verder oordeelde de jury dat het team plezier uitstraalt en dat de leden ‘loyaal zijn aan elkaar en het hotel’. De competitie is een initiatief van Trust Hospitality, een bedrijf dat onder meer investeert in hotels en horecaconcepten.

Back To Top
Zoeken