skip to Main Content

Dure huizen op Oostenburg

Dure Huizen Op Oostenburg

De eerste woningen op Oostenburg zijn in de verkoop gegaan, voor fikse prijzen. Een vierkante meter doet €10.000 in project De Admiraal.

CENTRUM – De eerste woningen op het eiland Oostenburg zijn in de verkoop gegaan. In het project De Admiraal komen appartementen van 58 tot 140 vierkante meter. Het complex kijkt uit over het water en de appartementen staan op eigen grond. Dat verklaart wellicht waarom de prijzen zo hoog zijn: bijna €10.000 per vierkante meter. Appartementen van 51 vierkante meter zijn zelfs boven de half miljoen euro. Daarvoor krijgen kopers wel verdiepingshoge ramen en een perfect afgewerkt interieur met een luxe keuken, gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren, smart electronics en hoogwaardig sanitair. De Admiraal is energieneutraal door zonnepanelen op het dak en een modern warmte-terugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Dit alles in een ‘creatieve, dynamische en stadse woonomgeving’.

Markthal
Het terrein is bekend vanwege de kantoren van Parool, Volkskrant en Trouw die er zitten. Verder zitten er hippe uitspanningen als Rosa en Rita en Roest. In de Werkspoorhal, die blijft staan op het terrein, komen allerlei bedrijven en horeca. Het idee is dat er ook een Amsterdamse markthal komt en een uitdagende ‘gym’. Naast De Admiraal, komen er ongeveer tweeduizend woningen op het eiland. Dat zijn niet alleen (dure) koopwoningen, maar ook sociale huur, vrije sector en middeldure huurwoningen.

Back To Top
×Close search
Zoeken