skip to Main Content

Disco voor ouderen

Disco Voor Ouderen

De voetjes van de vloer en dansen maar! Het Danspaleis is een ouderwets gezellige disco voor ouderen in het Zonnehuis. DJ De Platendraaier trekt de mooiste nummers uit de koffer.

 

NOORD – Donderdagmiddag 29 november is het weer zover. Het disco-festijn van dj De Platendraaier laat ouderen een gezellig feesten op hun favoriete muziek, want dansen verleer je nooit. De Platendraaier heeft ouwe krakers klaarliggen, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal. Het mini-evenement is geïnspireerd op de jaren veertig en vijftig, compleet met een bevlogen dj, mobiel discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en dansende gastheren. De dansruimte wordt omgetoverd tot balzaal, jassen worden aangenomen, rollators geparkeerd en de advocaatjes en hapjes gaan rond. Iedereen is welkom in het Danspaleis.

Zin om voorafgaand aan het feest of na afloop lekker te eten? Dat kan bij de overburen Lokaal Spaanders op het Zonneplein 4. De discofeest wordt gehouden in het Zonnehuis aan het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan. Het begint om 15.00 uur, entree € 2,50. Meer informatie op hetdanspaleis.com.

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken