skip to Main Content

De hele wereld op je bord    

De vele culturen in de Indische buurt zorgen voor een diversiteit aan smaken. Je weet niet wat je proeft op een foodtour!  
 
OOST – Op zondagen in mei en juni zijn er weer foodtours door de Indische buurt, een wijk met specialiteiten uit de hele wereld. Achter elk gerecht schuilt een bijzonder verhaal. Laat je meenemen op een culinaire en historische ontdekkingsreis langs baklava, Turkse tapas (mezze) koffie en nog veel meer. Na afloop kun je ook nog naar het TropenmuseumJe gaat gegarandeerd met een volle buik naar huis, aldus de organisatoren. De wandeling is een samenwerking tussen het Tropenmuseum en het Javakwartier. Eten is een onlosmakelijk onderdeel van de culturen die in het museum aan bod komen. Door de tour ontdek je op een smakelijk manier de culturele diversiteit van de wereldHet Javakwartier is een digitaal platform dat je wegwijs maakt in deze volksbuurt. Je vindt er verhalen, fotografie, recepten en leuke restaurants en cafés. 
 
Vegetarische versie 
Tijdens de wandeling zijn er twee tot drie zitmomenten. De tour is ook in een vegetarische versie te boeken. De tour is steeds van 12.00 tot 14.00 uur en vindt plaats op 19 en 26 mei, 9, 16, 23 en 30 juni. Deelnemers vanaf twaalf jaar zijn welkom. Per groep kunnen maximaal tien mensen mee. Per persoon betaal je €35. Deze prijs is inclusief museumticket. Dit entreebewijs kun je ook op een ander moment gebruiken. Reserveer via tropenmuseum.nl.  

Back To Top
Zoeken