skip to Main Content

De bouw van Our Domain Amsterdam Southeast in beeld

In de tweede helft van 2020 worden de 1.559 appartementen in Our Domain Amsterdam Southeast opgeleverd. De bouw is nu te volgen via een livestream.

ZUIDOOST – Op de plek waar nu nog kantoorgebouw Holendrecht Centre staat en op het braakliggende terrein ernaast aan de Meibergdreef komt Our Domain Amsterdam Southeast. Blauwhoed ontwikkelt in opdracht van investeerder Greystar, en in samenwerking met de gemeente Amsterdam, 1.559 appartementen, waarvan ruim 950 studentenwoningen. Complex Our Domain Amsterdam Southeast bestaat uit drie gebouwen. Niet alleen via website Building our domain, maar ook via een livestream is de bouw te volgen: webwatch.nu/projecten/holendrecht-greystar/. De bouw van onder meer de appartementen in gebouw A (Meiburgdreef) gaat voortvarend; de bouwvakkers zijn al bij de vijfde verdieping. Op korte termijn starten ze met het plaatsen van gevelvullende elementen, waarna ze begin juni beginnen met afbouwen. De verwachting is dat dit blok – het grootste van de drie – in augustus op hoogte is, wat betreft de ‘ruwbouw’. Daarna kan worden afgewerkt. De oplevering van Our Domain Amsterdam Southeast staat gepland voor de tweede helft van 2020.

Groen binnengebied

In het complex komen voorzieningen als horeca, een supermarkt en fitnessruimte waarvan bewoners én omwonenden gebruik kunnen maken. Het openbaar toegankelijke groene binnengebied tussen de gebouwen levert een prettige looproute naar station Holendrecht op. Met dit complex willen de partners de toon zetten voor de ontwikkelingen in de wijk Amstel III.

Back To Top
Zoeken