skip to Main Content

Daten 2.0: met poes of op de fiets

Daten 2.0: Met  Poes Of Op De Fiets

Ben je Single en het
swipen moe? Pak daten dan eens anders aan.
In West kan het fietsend of gezellig met een poes op schoot.

WEST − Vergeet Tinder en Happn. Daten doe je in West gewoon weer live. Zo heeft Kattencafé Kopjes aan de Marco Polostraat regelmatig een Cat Lover Date Night. Kopjes houdt dan speeddates, serveert Meowjito’s en kattensnacks. Bezoekers krijgen een vragenlijst met vragen als ‘Waar ga je van spinnen’ en ‘Wanneer was jouw heftigste kater?’ Dat alles gebeurt onder het wakend oog van de vaste bewoners van het café in De Baarsjes: de katten van Kopjes. Kopjes zoekt voor de avond op 26 oktober hetero singles tussen de 20 en 25 jaar, wat impliceert dat ze ook andere avonden organiseren voor mensen met een andere seksuele oriëntatie of leeftijd.

Fietsdatedag

Niet van de katten, maar wel van het fietsen? Fietsenwinkel Recycle organiseerde onlangs de eerste fietsdating-night in Amsterdam. Cycle Speed Dating wordt al sinds 2013 gehouden in Londen, waar het een groot succes is. Deel-
nemers gaan eerst circa anderhalf uur fietsen, terwijl ze om de paar minuten van partner wisselen. Het maakt niet uit op wat voor fiets je komt: een race-, stads- of vouwfiets, alles is goed. Daarna zijn er drankjes en is er gelegen-
heid om bij te kletsen bij de fietsenwinkel. Deelnemers gaan bovendien naar huis met een lijst matches, waarna ze kunnen afspreken om wat langer naast elkaar te gaan fietsen.

Nieuwe data

De datenight van Kattencafé Kopjes is op vrijdag 26 oktober. Kopjes zit aan de Marco Polostraat 211. Kijk op de facebookpagina van Cycle Speed Dating waar een fietsdatedag wordt gehouden.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken