skip to Main Content

Dansen op tonen van de G-buurt

Graziëlla Hunsel Rivero, the first lady of jazz uit Zuidoost, nodigt alle bewoners uit om te komen dansen op de tonen van de G-buurt.

 

ZUIDOOST – Bijlmer Grooves staat met ‘Op de tonen van de G-buurt’ zaterdagavond 24 november in het teken van 50 jaar Bijlmer. Het gratis dansfeest wordt van 19.00 tot 00.00 uur gehouden in No Limit, Geldershoofd 80. Graziëlla Hunsel, de Surinaams/Spaanse zangeres uit de Bijlmermeer, komt hiermee terug op het oude honk. Als dochter van Anne-Marie Hunsel, de diva van het Surinaamse levenslied, is ze al heel lang muzikaal actief. Toen ze vijf jaar oud was, deed ze als Michael Jackson mee aan een talentenshow in buurthuis de Bonte Kraai. In de geschiedenis van dit deel van Zuidoost was de G-buurt de plek bij uitstek als het ging om muziek, kunst, cultuur en festivals. Er ontwikkelde zich de Amsterdamse Kaseko in de G-buurt flats en de Manifestatiezaal, Klassiek en Jazz in de muziekschool en op het Torentijd festival en Pop, Rock, Reggae en andere muziekstijlen op het Blij met de Bijlmer festival.

Muziekgeschiedenis

De line-up van Bijlmer Grooves bestaat grotendeels uit artiesten van de G-Buurt die een bijdrage hebben geleverd aan deze Bijlmer-muziekgeschiedenis. Tijdens de Bijlmer Grooves-avond zullen Graziëlla Hunsel Rivero, Anne-Marie Hunsel, Jeffrey Spalburg en The Funmasters optreden en kunt u dansen op de beats van DJ Pierede. Gratis kaartjes kunnen worden besteld op Eventbrite met de zoekterm: Bijlmer Grooves.

 

Back To Top
Zoeken