skip to Main Content

Dagje uit voor mantelzorgers uit Noord

Op de Dag van de Mantelzorg worden mantelzorgers in het zonnetje gezet. Zaterdag 10 november mogen mantelzorgers in Noord mee op een volledig verzorgde dag naar het Muiderslot.

 

NOORD – Zorg jij langdurig en onbetaald voor iemand in je omgeving? Dan ben je mantelzorger. Als mantelzorger sta je altijd klaar voor een ander. Nu is het tijd dat jij in het zonnetje wordt gezet! De Sociale Maatschap nodigt mantelzorgers in Noord uit voor een gezellige dag op zaterdag 10 november. Samen met andere mantelzorgers ga je op avontuur naar het mooie Muiderslot, of zoals ze tegenwoordig zeggen: ‘Amsterdam Castle’. Beleef de geschiedenis in het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland. Deze dag is voor alle type mantelzorgers. Het programma: 9.30 uur verzamelen bij het Buikslotermeerplein 2000, tegenover het Stadsdeelkantoor. Om 10.00 uur vertrek per touringcar, aankomst Muiderslot een half uurtje later. Van 10.45 tot 11.45 uur rondleiding met een gids. Daarna kun je op eigen gelegenheid nog wat rondlopen. De luxe lunch is van 12.30 tot 14.00 uur. Om 14.30 uur rijdt de touringcar terug naar Noord.

 

Snel aanmelden
Deze gezellige dag is geheel gratis en wordt georganiseerd door De Sociale Maatschap, Hagedoornplein 1C in Noord. Er is plaats voor honderd mantelzorgers dus meld je snel aan bij Svetlana Anikejeva, telefoon: (020) 2359 574. Aanmelden is mogelijk op maandag, dinsdag, of woensdag van 9.00 tot 13.00 uur. Je bent pas aangemeld als je een medewerker hebt gesproken en zij je op de lijst heeft gezet.

 

Het Muiderslot. Foto: Kenneth Stamp

Back To Top
Zoeken