skip to Main Content

Chocolade uit de kraan in Magna Plaza

Om je alvast op te verheugen! De chocolademakers Hop & Stork komen naar Amsterdam.

CENTRUM – De chocolatiers van Hop & Stork zijn al wereldberoemd in Den Haag en Utrecht. Deze zomer openen ze ook een filiaal in Magna Plaza, in het voormalige pand van café Ovidius, op de begane grond. Hier komen een open chocolade-atelier en een restaurant. Gasten kunnen chocolade, koffie, patisserie en ijs consumeren. Het bedrijf zegt alle zintuigen te willen prikkelen. In de winkel vloeit de chocolade letterlijk uit kranen en chocolatiers laten zien hoe ze producten met de hand maken. Imposant zijn de grote hoeveelheden breekchocolade, maar ook de 3D-vormen waarin de chocolatiers hun suikerwerk maken.

Ultieme verleiding

In het restaurant kunnen gasten patisserie nuttigen of lunchen met gerechten die een ‘knipoog’ hebben naar chocolade. Bijbehorende drankjes worden volledig naar wens van de gast aan tafel bereid. De eigenaren zeggen binnen het bedrijf te gaan voor de ‘ultieme verleiding’. Bij Hop & Stolk kunnen ook afdelingen van bedrijven of andere groepen terecht voor workshops bonbons of paaseieren maken of een korte barista-cursus.

Back To Top
Zoeken