skip to Main Content

Ceviche-bar open in De Pijp 

Visliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Sjefietshe in de Van Ostadestraat. 

Sjefietshe Amsterdam is de allereerste ceviche-bar in de stad. De eigenaren hadden al onder dezelfde fonetische naam al een paar keer op-up restaurants geopend. Dit was zo’n succes dat er nu een ‘echt’ restaurant is. De eigenaren Seger Abels, Jordy Wentionk en Rick Swinkels gaan voor het echte werk in de Van Ostadestraat. Ceviche is van oorsprong een rauwe visschotel uit Latijns-Amerika. De vis wordt hierbij gemarineerd in limoen of citroen en gegarneerd met avocado of rauwe ui. Het gerecht is op het moment mateloos populair 

Rauwe coquilles
Er kan in het restaurant vanaf 16.00 uur een aperitief en vanaf 1800 uur een diner worden genuttigd. Dit bestaat uit allerlei kleine gerechten zoals viskroketjes en oesterbeignets. Ook zijn er (uiteraard) ook allerlei ceviche te bestellen, voor het diner. Denk aan rauwe coquilles en schelvis. Voor het diner staan bijvoorbeeld schelvis met tartaarsaus en kabeljauwstaart op het menu. Dat alles is voor 15 euro per persoon redelijk betaalbaar. Een aanwinst voor de visliefhebbers dus.  

 

Back To Top
Zoeken