skip to Main Content

Buitenschoolse opvang in Kortvoort

Buitenschoolse Opvang In Kortvoort

Kinderopvangorganisatie Swazoom heeft een nieuwe Buitenschoolse Opvang (BSO) geopend voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in schoolgebouw Kortvoort.

 

ZUIDOOST – In het gebouw van brede school Kortvoort, aan Kortvoort 61, zijn drie basisscholen gevestigd: Crescendo, De Blauwe Lijn en Onze Wereld. Ouders met kinderen op de buitenschoolse opvang moesten tot voor kort veel heen en weer rijden om hun kinderen te brengen en halen. Wat ook veel gedoe betekende voor de kinderen zelf. Dat is nu verleden tijd. BSO Kortvoort zit in hetzelfde gebouw als de drie basisscholen. Veilig en superhandig voor ouders, kinderen en personeel.

BSO Kortvoort is gericht op talentontwikkeling. Dat houdt in dat er veel wordt gedaan aan creativiteit, dans en muziek. Maar natuurlijk kunnen de kinderen ook gewoon een potje voetballen als ze daar zin in hebben. Swazoom verzorgt sinds 1 januari 2018 kinderopvang in Zuidoost. Behalve de BSO heeft Swazoom ook kinderdagverblijven met voorschool voor peuters vanaf 2 jaar. De organisatie vindt het belangrijk kinderen op te voeden in samenspraak met de ouders. Daarom staat ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel.  kinderen, jongeren, ouders en gezinnen maken deel uit van een groter geheel, aldus Swazoom. De organisatie is geworteld in Zuidoost en is bekend bij andere organisaties en bedrijven in de wijk. De lijnen met zorg en hulpverlening zijn kort.

 

Elke schooldag

De nieuwe BSO Kortvoort biedt verschillende opvangmogelijkheden. Van een dag tot de hele week, tijdens schoolvakanties of juist niet. De BSO is elke schooldag van 14.00 tot 18.30 uur geopend. Ouders die al vroeg gaan werken, kunnen hun kind ook voor schooltijd brengen vanaf 07.30 uur. Tijdens schoolvakanties of studiedagen van de juf of meester is de BSO de hele dag open. De kinderen krijgen wat te eten en drinken. De BSO rekent een uurtarief waarvoor ouders een Kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken