skip to Main Content

Breakfast Club op Westergasterrein

Wie zin heeft in een heerlijke nostalgische dag, kan op 1 december naar het eighties filmfestival in de TonTonclub. Met films, eten en karaoke uit deze periode.

WEST – Iedereen die jong was in de jaren tachtig kan zijn hart ophalen tijdens het Eighties Film Festival dat de arcadehal TonTon Club op het Westergasterrein organiseert samen met The Movies en FC Hyena. Het festival trapt af met een Brunch en aansluitend wordt The Breakfast Club vertoond, dé puberklassieker uit de jaren tachtig. Verder staan op het programma onder meer Neverending Story, The Little Mermaid en Ferris Bueller’s Day Off. Voor wie deze films al honderd keer heeft gezien op Netflix of de dvd heeft grijsgedraaid, is dit dé kans om ze op groot scherm te zien. Voor degenen met nog meer heimwee naar de jaren tachtig: de TonTon Club heeft voor liefhebbers ook spellen uit die periode opgeduikeld, zoal Pacman en Tetris. Daarvoor heeft de club een speciale PopUp ingericht.

Karaoke
Voor iedereen die Girls Just Wanna Have Fun van Cindy Lauper en Dancing in the Dark van Bruce Springsteen uit zijn hoofd kent, is er karaoke en bezoekers kunnen in 80’s-stijl op de foto. Verder is ook drank en eten uit de jaren tachtig. Dus reken op pisang-jus, Coebergh ijs of een pakje Tjolk.

Beeld: Erik Lucatero voor Unsplash

Back To Top
Zoeken