skip to Main Content

Bio-super Ekoplaza opent nieuwe winkel

In De Gaard Komt Een Nieuwe Ekoplaza

Utrechtenaren die het milieu een warm hart toedragen, worden op hun wenken bediend door Ekoplaza. De nieuwe winkel van de grootste biologische supermarktketen opent deze maand de deuren in winkelcentrum De Gaard in Tuindorp-Oost.

UTRECHT – Winkelcentrum De Gaard aan de Troosterlaan in Tuindorp-Oost is eind oktober een biologische supermarkt rijker. Ekoplaza De Gaard opent zijn deuren. De supermarktketen is de grootste biologische supermarktketen van de Benelux. Ekoplaza heeft vijf doelstellingen: ‘een schone aarde’; ‘een authentieke smaak’; ‘groeiende natuur’; ‘respectvol handelen’ en een ‘korte keten’. Ekoplaza werd reeds in 2012 en 2013 bekroond als Duurzaamste merk van Nederland. Deze prijs is eerder ook toegekend naar de bekende chocoladefabrikant Tony’s Chocolonely. Afgelopen voorjaar heeft Ekoplaza een nieuwe formule gelanceerd. Rayonmanager Joris van Brug hierover: ,,In de nieuwe formule leggen we de focus op vers en lekker, met daarbij de biologische producten die onze klanten van ons gewend zijn.” De winkel in De Gaard is de vierde winkel in Nederland met de nieuwe formule. Van Brug: ,,We zijn blij met deze koers en de resultaten van die winkels.” Binnenkort lanceert Ekoplaza een nieuw loyaliteitsprogramma, hierover maakt de keten later meer bekend. Het merk Ekoplaza is in Utrecht geen onbekende. Ook in de Nachtegaalstraat en de Amsterdamsestraatweg zijn vestigingen. Verspreid over Nederland en België zijn er inmiddels meer dan honderd Ekoplazawinkels.

Toevoeging

Van der Vorm Vastgoed Groep, eigenaar van het winkelcentrum De Gaard, is blij met de komst van biologische super: ‘Ekoplaza past qua uitstraling perfect bij het winkelcentrum, de winkelbeleving en de buurt. Met een assortiment aan biologische (vers)producten is de keten een mooie toevoeging aan De Gaard.’

(Foto: Aangeleverd)

Lees ook…

Rookverbod ook buiten de musea

Back To Top
Zoeken