skip to Main Content

Bij het Leonardo werken ‘spraakmakers’

Bij het kersverse Leonardo Royal Hotel Amsterdam lopen de woorden ‘now we’re talking’ als een rode draad door de hele bedrijfsvoering, inclusief het aannamebeleid.

OOST – Sinds 15 april kunnen gasten slapen bij een nieuw hotel naast metrostation Overamstel: het Leonardo Royal Hotel Amsterdam (LRHA). Dit hotel heeft 1.200 vierkante meter aan vergaderruimte, waaronder een balzaal van negenhonderd vierkante meter. Het credo van het hotel is ‘now we’re talking’, iets wat onder meer slaat op de omvang, faciliteiten én de bijzondere sollicitatieprocedure van LRHA. General manager Jakob-Jan Blaauw die ‘spraakmakers’ met een vlotte babbel wilde, vroeg geïnteresseerden zich bij hem te introduceren via een voice memo van Whatsapp. ,,Omdat we liever een echt gesprek aangaan, willen we het onze sollicitanten zo makkelijk mogelijk maken: niet zwoegen op de perfecte brief die je persoonlijkheid vangt, maar met je eigen stem je eigen verhaal kunnen vertellen”, zei hij tegen Misset Horeca. De sollicitanten met karakter nodigde hij uit voor een tweede ronde.

Gouden Eeuw

Het LRHA is het grootste hotel van de Israëlische Fattal Hotel Group en staat in de top 5 van grootste conferentiehotels in de stad. Het interieur bevat verwijzingen naar de Gouden Eeuw. In het restaurant met onder meer ‘live cooking’ kunnen vierhonderd mensen terecht.

Back To Top
Zoeken