skip to Main Content

Bier en koffie bij Kleiburg

Kleiburg slaat een nieuwe weg in. In maart lanceert de bekende bierbrouwer zijn eigen ambachtelijke koffie én een pop-up in winkelcentrum De Amsterdamse Poort.

ZUIDOOST – Vanaf half maart vind je op Bijlmerplein 730-732 de tweede locatie van Kleiburg. Deze pop-up wordt de allereerste plek waar je naast de Kleiburgbieren kunt genieten van ambachtelijke Kleiburg koffie, een compleet nieuw product. Je kunt er terecht voor het ontbijt, de lunch, de borrel en een koffiebreak. Op dit moment wordt het team gevormd. Volgens de vacaturetekst op de Facebook-pagina van Kleiburg ben je welkom ‘of je nu graag in de keuken staat, goede biertjes tapt of heerlijke koffie maakt’.

Wild zwijn

Brouwerij Kleiburg brouwt sinds 2015 het bier van het Kleiklooster, waarvan een deel van de winst naar de maatschappelijke activiteiten van het klooster gaat. Behalve een brouwerij heeft Kleiburg ook een proeflokaal op de Hullenbergweg. Bij deze zaak, De Proefzaak NL, staat het enige bier uit de Bijlmer centraal. Ook kun je er eten. Met Kleiburg koffie wordt volgens het bedrijf ‘verder gebouwd aan een organisatie die ambachtelijke lokale producten maakt en plekken creëert waar aandacht is voor mens, product en omgeving, net zoals vroeger de kloosters dat deden’.

Back To Top
Zoeken