skip to Main Content

Bakkie doen bij Chantal Janzen 

Bakkie Doen Bij Chantal Janzen 

Mediamerk &C van Chantal Janzen komt met koffie, kleding en de hele redactie naar De Pijp. In een voormalige fietsenzaak kan het winkelend de redactie aan het werk zien. 

ZUID – De redactie van het tijdschrift &C van Chantal Janzen verhuist deze maand naar een winkelpand in de Van Woustraat. ,,We zijn een merk voor consumenten en willen ook zichtbaar zijn voor die consumenten”, zo legt ‘creative director’ Bram de Leeuw uit in Het Parool. &C is een 360 graden mediamerk, wat betekent dat er naast een tijdschrift ook een website en videokanaal is. En dit alles draait om Chantal Janzen. Het merk is al aanwezig in een winkel. In de Amstelpassage op Amsterdam CS zit namelijk een pop-up winkel met werk van talentvolle kunstenaars en ontwerpers. In het pand waar eerst een fietsenwinkel zat, komt behalve een redactielokaal, een coffee-corner die begin maart ook opengaat voor publiek. Daar gaat &C ook een kledingcollectie, accessoires, beauty-producten en merchandise verkopen. 

En Chantal..?
Overigens is het de bedoeling dat bezoekers over de redactie kunnen gaan wandelen en meekijken bij het maken van het magazine. Waarschijnlijk gaan redactieleden ook koffiedrinken in de koffiehoek. De vraag is natuurlijk of Chantal zelf aanwezig is. Het is nog niet bekend wanneer de winkel en coffee-corner precies opengaan. De verwachting is ergens in mei.

Back To Top
×Close search
Zoeken