skip to Main Content

Bacchus in het Bos

Het Amsterdamse Bos is binnenkort weer toneel van het Bacchus wijnfestival. Kaartjes zijn nu al te koop.

De zesde editie van het Bacchus Wijnfestival is dit jaar weer in het Amsterdamse Bos. Het festival is in het weekend 7 tot en met 10 juni en het weekend daarop van 14 tot en met 16 juni. Op het festival presenteren Amsterdamse wijnwinkels en wijnmakers gezamenlijk meer dan driehonderd wijnen uit alle winstreken. Denk aan kleine wijnboeren of juist statige chateaux uit de Bordeaux-regio.

Je kunt de wijnen per glas of per fles bestellen, al vanaf drie euro. Ook is het mogelijk om mee te doen met proeverijen of masterclasses van vinologen. Goed eten hoort natuurlijk ook bij een goed glas wijn. Bezoekers kunnen een oester krijgen bij hun glas Chablis of een burger bij een goed glas wijn uit de Californische Napa Valley.

Een dansje wagen kan tenslotte ook. Horace Cohen en Pim Veth praten de plaatjes en verschillende DJ’s aan elkaar. Kaartjes kosten € 15,- . Daarbij krijg je als bezoeker een wijnglas om de hele dag zelf bij te kunnen vullen. Water drinken is overigens gratis op het festival en de hond mag mee. Kijk op bacchuswijnfestival.nl

Back To Top
Zoeken