skip to Main Content

‘Artsplosie’ in de Haarlemse binnenstad

Graffitikunstenaar Ben Plummer Verzorgt De Workshop Van Deze Streetart.

HRLM Unlocked betreft een serie workshops die moet leiden tot een ‘Artsplosie’, een kunstshow in de Haarlemse binnenstad om het einde van de lockdowns te vieren…

HAARLEM – Culturele broedplaats De Stookkamer organiseert twaalf creatieve workshops onder de noemer HRLM Unlocked. Met de workshops wil De Stookkamer een ware ‘artsplosie’ ontketenen. De werken die uit de workshops rollen, worden gefotografeerd en verwerkt in een enorm posterobject dat op 18 en 19 december in de Haarlemse binnenstad te zien zal zijn. Na de saaie lockdowns moet HRLM Unlocked de stad wakker schudden! De gratis workshops, die plaatshebben van 11 t/m 31 oktober, zijn bedoeld voor jongeren tussen de twaalf en negentien jaar. Zij kunnen op verschillende locaties in de stad deelnemen aan de workshops Graffiti, Fashion Design, Keramiek, Grafisch ontwerp, Animatie, Houtbewerking, Journalistiek, Vloggen, Visagie en make-up, Digital mixed media, Spoken word en Fotografie. De workshops worden gegeven door professionals. Het zijn niet de minste die voor HRLM Unlocked voor de klas gaan staan. Zo komen deelnemers die zich inschrijven voor de workshop Fashion Design bijvoorbeeld onder de hoede van Nannette Looise te staan. Looise is styliste voor televisieprogramma’s als Hip voor Nop van NPO Zapp. Ook komen journalisten van het Haarlems Dagblad Nina en Linda langs bij de workshop Journalistiek.

Nieuwsgierig

Inschrijven kan nog tot en met 27 september. De workshops hebben plaats tussen 11 en 31 oktober. De precieze datum, tijd en locatie per workshop wordt op een later moment bekendgemaakt. Wie nieuwsgierig is naar de workshopdocenten kan alvast kijken op de social mediakanalen van De Stookkamer. Daar stellen alle professionals zich voor. Meer informatie en inschrijven via hrlmunlocked.nl.

(Foto: Flickr / Spanish Coches)

Lees ook…

Exclusieve rondleiding in het Teylers

Back To Top
Zoeken