skip to Main Content

Appartementen met zwembad op het dak

Bij het begin van de Rozengracht komt een nieuw appartementencomplex. Als je de projectwebsite moet geloven, komt daar een heel natuurgebied op het dak.

CENTRUM – Tussen de Rozengracht, Singelgracht en Marnixstraat komen herenhuizen en een appartementencomplex met duinlandschap en een zwembad op het dak. Project Groenmarkt ligt aan de rand van de Jordaan en Oud-West. En groen moet het zijn. ,,Bijenhotels en zwaluwkastjes op het dak”, zo belooft de projectwebsite en een spectaculair zwembad met een strandhuis voor alle bewoners. ,,Voor gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops.” Bij de Groenmarktkade aan het begin van de Rozengracht, ligt nu inderdaad een stuk grond braak waar het complex zou moeten komen. Wie de artist impressions bestudeert, ziet dat het de bedoeling is dat hier ook een openbaar toegankelijk pleintje komt.

Jeu-de-boules
,,Het plein is zo ontworpen, dat alle bewoners er even lekker onder een boom kunnen uitpuffen als het warm is. Ook kunnen ze gezellig jeu de boules-spelen of lekker een boek lezen”, zo belooft de website. Hoe duur en hoe groot de woningen zullen worden, is nog niet duidelijk. Inschrijven kan wel via groenmarktamsterdam.nl

Back To Top
Zoeken