skip to Main Content

Amsterdam-West wordt ‘Talk Show City’

Twan Huys gaat de nieuwe versie van RTL Late Night vanaf september presenteren vanuit De Hallen Studio’s. West is daarmee de nieuwe ‘Talk Show City’ van Nederland.

Met de keuze voor West worden de drie meest leidende talkshows van de Nederlandse tv nu op een steenworp afstand van elkaar gemaakt. Het programma van Huys neemt met de verhuizing naar De Hallen afstand van het verleden. De vorige presentator Humberto Tan koos jarenlang voor het NH Hotel Schiller op het Rembrandtplein als thuisbasis.

Hoe het programma van Huys eruit gaat zien, is nog niet bekend. Het wordt vanaf 3 september uitgezonden, maar vorm en inhoud zijn nog een verrassing. Wie ongezien een van de eerste uitzendingen wil bijwonen, kan nu al wel kaartjes bestellen.

Het is de eerste keer dat De Hallen Studio’s een dagelijkse tv-show heeft weten binnen te hengelen. Meestal is deze bijzondere locatie in gebruik als feestlocatie en ook als plek voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten.

Op steenworp afstand zit namelijk het Media Café, bij De Westergasfabriek. Hier worden al sinds jaar en dag in een vaste studio de programma’s van Jeroen Pauw uitgezonden. Ook is dit al jarenlang het thuishonk van De Wereld Draait Door.

Back To Top
Zoeken