skip to Main Content

Alex en Henry stelen de show met hun wereldreis op De Parade

Van Loes Luca tot en met Henry van Loon (ja, die van De Luizenmoeder en de ex van Jennifer Hofman) en Alex Klaassen (nog uit Gooise Vrouwen).

Allemaal te zien op De Parade in Amsterdam. Vooral Alex an Henry trekken de tent helemaal vol met bewonderaars. En hoewel het voor sommigen het nieuwtje er al vanaf was, bleef het voor nieuwkomers vreselijk leuk. Met een wereldreis van Afrika tot het ‘land AziĆ«’. De onderkoelde humor van het duo maakte de avond behoorlijk geslaagd.

Want De Parade heeft de tenten opnieuw opgeslagen langs de oevers van de Amstel. Aan de overkant van het mondaine Amstelkwartier, terwijl De Parade een rustige (dus prettige) avond beleefde met op het eind nog een lekkere big band die het publiek vermaakte.

Ja, De Parade is een horecafestijn, waar je lekkere flessen wijn met vrienden wegklokt en bij Hot Mama Hot een curryschotel en een patatje rendang eet voor niet marktconforme tarieven. Maar de rest is superleuk. Met de draaimolen en de traditionele rij, de snoeptent en al die andere theatervoorstellingen waar geen hond naartoe wil.

Ook dat is De Parade. Tragiek en succes.

Henry van Loon en Alex Klaassen zaten na afloop van hun voorstelling (met zonnebril op) hun Parade-cd voor de tent aan te prijzen, terwijl een groot gedeelte van het publiek onderweg was naar de silent disco. Ook weer zo’n traditie.

Back To Top
Zoeken