skip to Main Content

AH laat Foodora aanrukken met eigen maaltijd

Heeft de een zin in lasagna maar verkiest de ander liever stamppot? Geen nood! Beide maaltijden staan binnen een halfuur warm op tafel.

WEST – Vanuit een keuken in West bezorgt Albert Heijn sinds begin dit jaar de favoriete maaltijden uit de Allerhande. Daarvoor gebruikt de grootgrutter de bezorgdiensten Deliveroo en Thuisbezorgd om de maaltijden te distribueren. Volgens AH raakt het online bestellen van eten en drinken steeds meer ingeburgerd en beweegt de supermarkt mee in deze trend. Marit van Egmond, directeur commercie bij Albert Heijn: ,,We zien een toenemende behoefte bij onze klanten aan goede maaltijden zoals je die zelf ook zou maken, zonder dat je daarvoor de keuken in hoeft. Dat is precies wat we met Allerhande Kookt doen: de gerechten die je normaal zelf zou koken, maken wij nu voor je en staan binnen een half uur lekker warm op tafel”.

Van hutspot tot…

Consumenten kunnen bij Allerhande Kookt verschillende verse maaltijden bestellen, van rendang en lasagna tot hutspot met knolselderij, allemaal gerechten uit de Allerhande receptendatabase en met minimaal tweehonderd gram groente. De maaltijden zijn aan te vullen met salades, drankjes en nagerechten.

Back To Top
Zoeken