skip to Main Content

37PK komt met schrijfwedstrijd voor korte verhalen

37PK Komt Met Schrijfwedstrijd Voor Korte Verhalen

Ben jij een schrijver of heb je die ambitie? Dan is dit iets voor jou! Tot 28 januari kunnen auteurs meedoen aan een schrijfwedstrijd van 37PK over Haarlem. Waar moet je over schrijven?

HAARLEM – Schrijvers in de stad opgelet! 37PK schrijft een heuse schrijfwedstrijd uit. Dit doen zij in het kader van het internationale project Citybooks, waar CITY eerder over berichtte. In dit project schrijven binnen- en buitenlandse schrijvers over hoe zij Haarlem zien. Nu wil 37PK weten hoe bewoners van Haarlem tegen de stad aankijken en dagen ze daarbij uit om Haarlem vanuit een ander perspectief te bezien. Er zitten uiteraard wel eisen aan dit verhaal. Elk schrijfsel mag maximaal 375 woorden bevatten. Mensen die mee willen doen moeten wel opschieten, zij hebben nog tot 28 januari om hun verhaal aan te leveren via het mailadres haarlemindruk@gmail.com. In de mail moet ook de naam, woonplaats, leeftijd en het telefoonnummer van de auteur staan. De winnaar mag rekenen op een mooi boekenpakket. Middelbare scholieren worden in het bijzonder uitgedaagd. Voor hen is er een andere prijs. Ook wil de 37PK graag weten op welke school zij zitten. De jury beoordeelt de verhalen. Deze bestaat uit schrijver Joubert Pignon en neerlandica Joni Zwart.

Gratis beluisteren
Het project Citybooks is op dit moment onderdeel van de tentoonstelling Haarlem IN-DRUK. De boekjes die daaruit zijn voortgekomen zijn uitgegeven door uitgeverij de Zingende Zaag. Wie niet naar de tentoonstelling kan, of de boekjes graag thuis wil beluisteren is goed nieuws, dat kan gratis via citybooks.eu/nl/steden/p/detail/haarlem. Deelnemende schrijvers aan dit project zijn: Kristien Hemmerechts, Ulli Lust, Andrés Barba, Gerda Blees, Cyna Jones en Thé Tjong Khing.

(Foto: 37PK)
Back To Top
×Close search
Zoeken